Живот в Bigbank

Живот в Bigbank

Присъединете се към успешно развиваща се международна компания, добила известност като най-препоръчваната дигитална банка в Естония, Латвия Литва, Финландия, Швеция, Австрия, Нидерландия и Германия.
Повече от работно място!

Международен екип от специалисти

В Bigbank ще станете част от международен екип доказали се професионалисти, напълно отдадени на това да създават и развиват полезни финансови инструменти, които нашите клиенти харесват, използват с лекота и наистина препоръчват.

 

Международен екип от специалисти

Присъединете се към нас Екипът ни постоянно расте и се състои от отдадени хора, които обичат това което работят

Екип
Над 400 служители
Държави
7 офиса в 6 страни
Съвременно мислене
Средна възраст на служителите 34 г.
Удовлетвореност
Време, прекарано в компанията – средно 5 г.

Как правим бизнес

Стремим се да поддържаме мултикултурна работна среда и здравословна бизнес култура, която да се грижи за многоликото развитие на компанията и да изгражда доверие както в клиенти, така и в партньори.

Отдадени сме на идеята да следваме отговорни корпоративни действия в ежедневните ни задължения, на това да допринасяме активно за напредъка на финансовата грамотност в страните, в които банката оперира и да подкрепяме значими за нас обществени каузи чрез спонсорство и благотворителна ангажираност.

Как правим бизнес
Споделяме общи ценностти, което прави нашият екип силен и сплотен.

Повече от работно място

Екипът ни в България е малък, но постоянно расте и се състои от отдадени хора, които обичат това което правят. Споделяме общи ценностти, което прави нашият тийм силен и сплотен. Работната атмосфера е приятелска и предразполага към лична изява.

 

Повече от работно място

Ключът към успешния и устойчив бизнес модел Нашите ценности са отправна точка за ежедневните ни интеракции

Развитие
Отлични възможности за лично и професионално развитие
Общност
Професионално израстване в международна общност с 30 годишен опит във финансовите услуги
Работна среда
Приятни и отзивчиви колеги
Усъвършенстване
Участия в различни типове събития
Инвестираме в щастието на нашите служители!
Стремим се да постигаме равновесие между работа и личен живот, като създаваме приятелска и позитивна работна среда всеки ден. Грижим се нашият офис да е удобно и вдъхновяващо пространство, в което всеки да се чувства комфортно. Предлагаме вътрешни обучения, които повишават експертността и ни помагат да посрещаме ежедневните предизвикателства.