Промоция по срочни депозити - 4% за 3 месечен депозит до 30.04.2024.
Открий сега
Блог|Срочни депозити – предпочитана инвестиция за клиенти от Австрия, Германия и Нидерландия

Срочни депозити – предпочитана инвестиция за клиенти от Австрия, Германия и Нидерландия

Разумната инвестиция изисква правилен избор и доверен партньор. Ние, от Bigbank смятаме, че ежедневието на нашите клиенти може да бъде подобрено чрез използване на лесни и достъпни финансови услуги и работим за постоянното им усъвършенстване. За да постигнем желаните резултати, се основаваме на натрупаното експертно знание от изминалите 30 години, богатия ни бизнес опит в различни европейски държави, както и на обратната връзка, която често търсим и получаваме от клиентите, които ни се доверяват.

Процесът по откриване на депозит е съвсем ясен, кандидатстването е лесно.
Клиент на Bigbank Netherlands

Отнасяме се с грижа и внимание към вашите пари и се стараем да пестим ценен ресурс, а именно времето ви. Процесите в банката се характеризират с бързина и прозрачност, както и с лесна употреба. Кандидатстването за кредит или откриване на депозит при нас отнема средно между 5 и 10 минути и е сравнимо с разходка в парка.

Основен фокус поставяме върху развиване на нашите системи и усъвършенстване на  продуктите си на база текущо състояние на пазара и клиентско потребление. Ние се развиваме днес, за да ви предложим повече стойност утре. Ориентирани сме към резултата и сме ангажирани в посока дългосрочни действия, базирани на знания и опит. Ние приемаме предизвикателствата, поемайки инициатива и взимайки отговорни и разумни решения.

Бързи, компетентни и много дружелюбни в обслужването – както по мейл, така и по телефон.
Клиент на Bigbank Germany

Безспорно, последните няколко години бележат съществена промяна в начина, по които всеки един от нас се отнася към своите финанси. Проучвания на немската банкова асоциация сочат, че харчим парите си значително по-предпазливо и множество странични разходи се отлагат за неопределен период от време, категоричен пример за това са средства, които традиционно отделяме за ваканции или пътешествия. Друга важна особеност са спецификите във  финансовата политика на различните поколения и конкретните цели, които стоят пред тях. Независимо дали сте самостоятелен млад човек, който стартира активния си живот, семейство с деца и множество разходи или пенсионер със известна заделена сума пари, за всеки е важно да изгради и поддържа добра финансова основа, а срочният депозит e адекватно решение за успешно инвестиционно планиране.

От няколко години съм клиент на Bigbank и съм доволен от услугите, които предоставят. Бърза обработкa, коректно плащане на лихви по депозити, много добър сайт.
Клиент на Bigbank Germany

За младото поколение е съществено не само да изгради навик за пестене в краткосрочен план, но също така да придобие пълноценна финансова свобода, която да гарантира покриване на непредвидени разходи от различен характер. Младите хора имат добрите шансове да стартират по-рано спесновните си усилия и от това да трупат ползи в дългосрочен аспект. Възрастното поколение, от друга страна, има доказани навици в пестенето на средства. За редица хора това е начин да подсигурят себе си и своите близки в периоди, когато нямат активни трудовни ангажименти и приходите им са фиксирани.

Независимо от възрастта, обаче, е полезно да се изградят устойчиви навици в спесновното поведение на лично и семейно ниво. Депозитите в Bigbank не само съхраняват парите ви, но ги увеличават без усилия, а вложените средства са обезпечени от контролирани механизми за сигурност, тъй като са защитени Фонда за гарантиране на влоговете на Република Естония. Това означава, че всички депозити в размер до 196 000 лева са защитени и ще бъдат възстановени според Закона за гарантиране на влоговете на Република Естония.

Сигурни и надежни, предлагат добри лихви.
Клиент на Bigbank Netherlands

Депозитните продукти са финансов инструмент, който се предлага успешно от 2008 година насам в различни европейски страни, в които банката оперира. Bigbank стартира с тази услуга във Финландия и продължава с успешното й предлагане през следващите години в Германия, Австрия, Нидерландия, Швеция, Естония и Латвия. Наблюденията ни сочат, че влагането на средства в срочни депозити е особено популярно финансово решение сред граждани от различни възрастови категории сред изброените държави. Те оценяват високо предлаганите възможности за изцяло дигитализиран процес по кандидатстване, гарантираната годишна доходност, фиксирания лихвен процент, както и генералната сигурността на инвестицията. Клиенти, избрали тази финансова услуга, се стремят да изградят солидна финансова основа и да защитят наличните финансови активи.